Pedodontie

Despre pedodontie

 

Pedodontia este specialitatea stomatologica ce are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specific dentitiei temporare (extractii, fluorizari, sigilari) si a dentitiei permanente la adolescent.

Copiii prezinta necesitati si probleme dentare diferite fata de cele ale adultilor, fiind nevoie sa fie tratati de medici in stomatologia pediatrica, de preferinta intr-o ambianta care ii vor face sa se simta in largul lor.

La prima vedere, dintii de lapte pot parea lipsiti de importanta, avand in vedere ca vor cadea si vor face loc dentitiei permanente.

Insa tocmai din acest motiv trebuie sa fie sanatosi: integritatea si sanatatea unui dinte de lapte asigura sanatatea dintelui permanent care ii va lua locul.

Pentru micii pacienti

Eco Smile este un cabinet prietenos cu copiii, un loc unde micii pacienți  vor fi întâmpinați de medici și asistente special pregătiți, atenți și răbdători cu ei.

Cream zâmbete minunate din 2013

Deoarece credem cu tărie ca sănătatea orală si cea generală  a adultului depind de obiceiurile deprinse in timpul copilăriei, îi ajutam pe cei mai tineri dintre pacienții noștri să– și învingă teama și să ne treacă pragul cu drag pentru controale profilactice sau terapie.

Ce spun pacientii nostri?

AWARDS & ASSOCIATIONS

Schedule a Complimentary Consultation